Wegenwerken in Baarle-centrum (update)

De gemeenten Baarle-Hertog en Baarle-Nassau leggen verschillende wegen in het centrum opnieuw aan. In september staan er verschillende werken op de planning die voor enige verkeershinder kunnen zorgen.

Herinrichting Sint Annaplein / Alphenseweg

Op maandag 12 september startte de reconstructie van het weggedeelte Sint Annaplein en Alphenseweg (tussen de Singel en de Klokkenstraat). Eerst wordt het gedeelte tussen de Singel en het kruispunt bij de Jumbo aangepakt. Daarna wordt er gewerkt vanaf het kruispunt bij de Jumbo tot aan de Klokkenstraat.

De Lijn bedient de halte Generaal Maczeklaan sinds12 september niet meer. De bussen zullen tijdens de werken vanaf De Singel via de Nieuwstraat naar de halte Sint-Janstraat rijden.

Het verkeer wordt omgeleid via de Generaal Maczeklaan. De werken zullen in november klaar zijn.

Meer info: www.baarle-hertog.be/sint-annaplein

Vervangen leidingen in de Kapelstraat

Enexis en Brabant Water vervangen vanaf 3 oktober de gas- en waterleidingen in de Kapelstraat (gedeelte Klokkenstraat – Visweg). Er wordt gewerkt in mobiele werkvakken zodat er nog verkeer mogelijk blijft met een halve rijbaanafzetting. De werken starten net voorbij het kruispunt met de Klokkenstraat en schuiven telkens op richting Nijhoven.

Meer info: www.baarle-hertog.be/werken-kapelstraat

Gepubliceerd op maandag 26 september 2022