Vragen over je verbouwplannen?

Mijn Verbouwpremie

Heb je plannen om je woning te verbouwen en/of aan te passen? Op mijnverbouwpremie.be kan je terecht voor alle premies van de Vlaamse overheid voor renovatie en energiebesparende investeringen. Een handige folder met een overzicht van alle premies voor 2024 vind je in het gemeentehuis.

Mijn Verbouwlening

Financier je renovatie met Mijn Verbouwlening. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van de energieprestatie, o.a. isolatie, zonneboiler, warmtepomp(boiler), zonnepanelen. Je kan nu ook tot 60.000 euro voordelig lenen via het energiehuis. Alle info vind je op mijnverbouwlening.be.

Woon- en energieloket

Het woon- en energieloket is er elke maand in het gemeentehuis van Baarle-Hertog voor al jouw vragen over premies, leningen of andere vragen over woon- en energiethema’s. Het loket is elke maand open op woensdag van 9 tot 12 uur.

Om voldoende tijd te nemen om je dossier te behandelen, kun je er enkel op afspraak terecht. Je kan telefonisch een afspraak maken via telefoon 014 69 80 70. Een afspraak duurt, afhankelijk waarvoor je wil langskomen, 20 minuten (voor advies, info of begeleiding) of 1 uur (voor het indienen van een premie of lening).

Alle informatie rond wonen, energie en duurzaamheid op maat van onze gemeente vind je op www.duurzaamwonen.be/baarle-hertog.

Gepubliceerd op dinsdag 02 april 2024