Tijdelijke wijziging bushalte en busroute centrum Baarle

Door de werken aan de Generaal Maczeklaan en de Leliestraat wijzigt tijdelijk de busroute in het centrum van Baarle. De centrale bushalte in de Sint Janstraat vervalt van 11 oktober tot eind november.

Tijdelijke halte op de Loswal

Er komt een tijdelijke halte op de Loswal (achter frituur de Toerist). Dit geldt zowel voor de bussen van De Lijn als voor Arriva. De vertrektijden wijzigen niet.

Op de Loswal komen tijdelijke haltepalen en een kleine fietsenstalling. De fietsenstalling en de parkeerplaats in de Sint Janstraat blijven gewoon bereikbaar.

Aan de rechterzijde van de Loswal komt een parkeerverbod ter plaatse van de langsparkeerplaatsen. Dit doen we om de doorgang voor de bussen mogelijk te maken.

Wijziging halte Cultureel Centrum 

De halte "Cultureel Centrum" van De Lijn kan alleen nog gebruikt worden in de richting van Hoogstraten of Zondereigen. In de richting van Turnhout vervalt deze halte. Alternatieven zijn de tijdelijke halte Loswal of de tijdelijke halte ter hoogte van de parking Cultuurcentrum Baarle aan de Molenbaan.

Wijziging halte Loveren

De halte "Loveren" van De Lijn kan enkel nog gebruikt worden in de richting van Hoogstraten. In de richting van Turnhout werd deze halte verplaatst naar een tijdelijke halte langs de Hoogstratensebaan ter hoogte van het kruispunt met Loveren.

Gepubliceerd op vrijdag 08 oktober 2021