Bestuur   Organisatie & Diensten   Officiële Berichten   Leven & Welzijn   Jeugd & Onderwijs  
 Cultuur & Vrije Tijd   Bouwen & Wonen   Werken & Ondernemen   Afval & Milieu   Verkeer & Veiligheid  
 Toerisme   Tourism (ENG)   Baarle-Nassau.nl  

Ga één pagina terug Ga terug naar de homepagina
Website gemeente Baarle-Hertog
 stratenplan (nieuw venster)  bedrijvengids (nieuw venster)  sitemap  zoek  nieuws  activiteiten  e-loket  meldingskaart  contact
Hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Invulsessies belastingkantoor Turnhout
Dien je je belastingaangifte elektronisch in via het online belastingportaal Tax-on-web, dan kan dit tot en met 11 juli 2019. Voor de papieren aangifte heb je tijd tot uiterlijk 28 juni 2019.
Hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Invulsessies belastingkantoor Turnhout

Wens je dat specialisten van de FOD Financiën je aangifte (helpen) invullen? Je kan hiervoor terecht op het controlekantoor, Spoorwegstraat 22 te 2300 Turnhout. In juni kan dit elke werkdag van 9 tot 15u. Er zijn geen invulsessies op 10 juni 2019.

Vergeet je identiteitskaart en je aangifte(n), als je die op papier hebt, niet mee te brengen. Als je als koppel een gezamenlijke aangifte indient, neem dan een volmacht mee getekend door beide partners en een kopie van de identiteitskaart van je partner.

Als je een voorstel van vereenvoudigde aangifte kreeg in plaats van een belastingaangifte (een witte enveloppe in plaats van een bruine), is het niet nodig om naar het belastingkantoor te komen. Alleen als je hulp wil bij het verbeteren van je voorstel.

Vragen bij het invullen van de aangifte kunnen ook telefonisch gesteld worden. Bel het contactcenter van de FOD Financiën via 02 572 57 57.
Publicatiedatum van dit bericht: 4-06-2019

gemeente Baarle-Hertog
Parallelweg 1 - 2387 Baarle-Hertog
tel. +32 (0) 14 698070
Privacy
© Baarle - LCP nv (nieuw venster)
 
versie voor blinden en slechtzienden verlaten
BlindSurfer (nieuw venster)