Bestuur   Organisatie & Diensten   Officiële Berichten   Leven & Welzijn   Jeugd & Onderwijs  
 Cultuur & Vrije Tijd   Bouwen & Wonen   Werken & Ondernemen   Afval & Milieu   Verkeer & Veiligheid  
 Toerisme   Tourism (ENG)   Baarle-Nassau.nl  

Ga één pagina terug Ga terug naar de homepagina
Website gemeente Baarle-Hertog
 stratenplan (nieuw venster)  bedrijvengids (nieuw venster)  sitemap  zoek  nieuws  activiteiten  e-loket  meldingskaart  contact
Groepsaankoop dakisolatie en groendaken
In het voorjaar van 2019 lanceert IOK, samen met de gemeentebesturen van Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Ravels, Rijkevorsel, Oud-Turnhout, Vosselaar en Turnhout een groepsaankoop dakisolatie en groendaken.
Groepsaankoop dakisolatie en groendaken

Tegen 2020 moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, geïsoleerd zijn. Bovendien voorziet de netbeheerder nog een premie voor dakisolatie. Met deze groepsaankoop wil IOK de laatste twijfelaars overtuigen om hun dak te isoleren. Er worden zowel prijzen opgevraagd voor het plaatsen van dakisolatie in een bestaande woning, als voor een nieuwbouwwoning.

Ga voor een geïsoleerd én groen dak
De groepsaankoop dakisolatie wordt gecombineerd met een groepsaankoop groendaken. Groendaken hebben tal van voordelen: ze bufferen het regenwater op het dak, zorgen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, zetten CO2 om in zuurstof en halen fijnstof en NOX uit de lucht. Een groen dak oogt natuurlijk ook veel mooier dan een zwart exemplaar.

Interesse?
Vrijblijvend inschrijven voor deelname aan de groepsaankoop dakisolatie kan via www.iok.be/dakisolatie (nieuw venster) of www.iok.be/groendak (nieuw venster) voor de groepsaankoop groendaken. 

Geen internet? Schrijf je dan in via 014 57 42 57 (IOK) of bij de milieudienst van Baarle-Hertog via 014 69 80 70. 

Publicatiedatum van dit bericht: 16-04-2019

gemeente Baarle-Hertog
Parallelweg 1 - 2387 Baarle-Hertog
tel. +32 (0) 14 698070
Privacy
© Baarle - LCP nv (nieuw venster)
 
versie voor blinden en slechtzienden verlaten
BlindSurfer (nieuw venster)