Nieuwbouwproject Tommelse Akkers uit de startblokken

Misschien heb je de graafmachines op het terrein tussen de Parallelweg, de Molenstraat, het Dokter Govaertsplantsoen en de Donkerstraat al opgemerkt? De werken voor het nieuwe woningbouwproject aan de Tommelse Akkers zijn gestart. Woonmaatschappij Woonboog (vroeger: DE ARK) bouwt hier 42 nieuwe woningen en legt er een buurtpark aan.

Bouw- en omgevingswerken gestart

Het nieuwbouwproject Tommelse Akkers is een mix van sociale koop- en huurwoningen in een groene omgeving. De Woonboog bouwt in deze eerste fase 18 koopwoningen en 24 huurwoningen. De werken omvatten de aanleg van riolering, wegen en voetpaden, het uitbreiden van de leidingen van de nutsvoorzieningen,  de bouw van de rijwoningen in blokken en de aanleg van wadi’s en groen. Het einde van de werken is voorzien in oktober 2025. Later volgt nog een tweede fase met de bouw van 24 bijkomende woningen. Lees meer over het project

Een woning kopen? Schrijf je alvast in

Wil je graag een woning kopen in deze nieuwe buurt, vlakbij het centrum van Baarle-Hertog? Schrijf je dan zeker in! Gezinnen en alleenstaanden, starters en ouderen, eenverdieners en tweeverdieners … Voor velen is een goede woning kopen moeilijk haalbaar. Bij woonmaatschappij Woonboog krijg je misschien wel de kans, al zijn er voorwaarden om te kopen. Zo mag je nog geen eigendom bezitten en wordt er rekening gehouden met je inkomen. Maar de inkomensgrenzen liggen hoger dan je denkt. Maak gerust een afspraak met het team koop & leningen van Woonboog via het nummer 014 40 11 03 en schrijf je in op de wachtlijst van Baarle-Hertog. Of bel de Woonboog met al je vragen. 

Gepubliceerd op donderdag 05 oktober 2023