Mijn burgerpofiel is nu ook beschikbaar op website gemeente

Voortaan vind je in de banner bovenaan rechts op elke webpagina Mijn Burgerprofiel. Dit is een veilig digitaal platform van de Vlaamse overheid waar je je persoonlijk overzicht vindt van heel wat overheidszaken: je aanvragen en lopende dossiers, je attesten, …

Mijn Burgerprofiel maakt je overheidszaken makkelijker

Veel persoonsgegevens zijn verspreid over verschillende overheidsdiensten. Denk maar aan je Groeipakket, een attest van gezinssamenstelling of je COVID-certificaat. Mijn Burgerprofiel brengt ze samen. Als je eenmaal bent aangemeld, kan je je gegevens bij alle overheden digitaal raadplegen, zoals de status van je omgevingsdossier.

Mijn Burgerprofiel is vandaag nog een groeiend platform. Dat betekent dat je nog niet alles zal vinden. Sommige overheidsdiensten zijn immers nog volop bezig met hun informatie op het platform aan te vullen.

Hoe werkt Mijn Burgerprofiel?

  • Meld je aan via de knop Mijn Burgerprofiel.
  • Meld je vervolgens veilig aan met je elektronische identiteitskaart en een kaartlezer, itsme® of een beveiligingscode via mobiele app of sms.
  • Als je bent ingelogd, kan je je gegevens raadplegen.

Hulp nodig?

Ben je niet helemaal mee met computers of lukt het je niet om de app itsme® te installeren op je smartphone? Geen nood, we helpen je graag aan het loket van het gemeentehuis. Maak een afspraak via telefoon 014 69 80 70.

Gepubliceerd op donderdag 23 september 2021