Lokaal loket kinderopvang

Het lokaal loket kinderopvang is een neutraal informatiepunt voor ouders die op zoek zijn naar kinderopvang. U kan hier terecht voor informatie over alle kinderopvanginitiatieven in Baarle-Hertog voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Bent u op zoek naar opvang voor uw baby of peuter?

Bent u op zoek naar opvang voor uw baby of peuter? Toekomstige en kersverse ouders vinden er een overzicht van alle kinderopvanginitiatieven in Baarle-Hertog.

Elk opvanginitiatief heeft een eigen profielpagina met heel wat info: type opvang, inkomensgerelateerde opvang of vaste dagprijs, opvanguren, …

Na het invullen van uw gegevens, kan u snel en eenvoudig een aanvraag opstarten bij de opvang van uw keuze. Wanneer er een plekje vrij is, neemt het opvanginitiatief contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Start uw aanvraag

Als u geen opvang vindt of hierbij hulp nodig heeft, dan kan de medewerker van het loket kinderopvang van de gemeente u helpen bij uw zoektocht. 

Bent u op zoek naar buitenschoolse opvang?

De gemeente biedt opvang aan voor schoolgaande kinderen bij buitenschoolse kinderopvang Ferm.

De buitenschoolse opvang biedt opvang voor schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar in Baarle-Hertog en in Zondereigen.