Relance Traject en Online verkopen voor ondernemers

De coronapandemie is voor ondernemers meer dan ooit een uitdaging. In samenwerking met provincie Antwerpen ondersteunt Unizo Antwerpen daarom ondernemers bij hun economische relance.

Antwerps Relance Traject

Unizo Provincie Antwerpen kan vanaf februari 2021 100 ondernemers gratis begeleiden dankzij middelen van de provincie Antwerpen. Het aanbod blijft lopen tot eind september 2021. De begeleiding bestaat in eerste instantie uit een klankbord voor de ondernemer.

Samen met de ondernemer kijkt Unizo gedurende een 2 uur durend gesprek naar de volgende zaken:

  • Waar liggen de uitdagingen voor de onderneming?
  • Hoe staat de ondernemers er met zijn onderneming financieel voor?
  • Welke opportuniteiten kan de ondernemer nu benutten en wat heeft hij daar voor nodig?

Er is een betalend vervolgtraject voorzien voor ondernemers die hier nood aan hebben. Dit is een gesubsidieerd traject, waardoor ondernemers aan een fors verminderd tarief individueel advies kunnen krijgen.

Lees meer over het Antwerps Relance Traject

Interesse? Stuur een mail naar mcantwerpen@unizo.be

Online verkopen

In samenwerking met het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) ontwikkelde Unizo ook het gratis begeleidingstraject online verkopen.

Deze begeleiding is specifiek gericht op handelaars of ondernemers die naast hun diensten ook producten aanbieden (bv. kappers, schoonheidsspecialisten, …) en die naast hun fysieke handelszaak ook willen inzetten op online verkoop.

Het begeleidingstraject voorziet in totaal 5 uren aan individuele begeleiding (intakegesprek, begeleiding door een expert en een opvolggesprek) en wordt volledig op maat vormgegeven.

Daarnaast krijgt de ondernemer ook toegang tot een digitaal platform vol handige webinars, seminaries, …

Lees meer over het gratis begeleidingstraject Online verkopen 

Gepubliceerd op maandag 08 februari 2021